Skip to main content

IT for medlemmer af Frivilligcenter Mariagerfjord

Frivilligcenter Mariagerfjord samarbejder med TechSoup Danmark om at give jeres forening adgang til store rabatter på produkter fra førende tech-virksomheder som Microsoft, Adobe, DocuSign og Google. Det er gratis for jeres forening at være medlem af TechSoup.

Arbejd i skyen

Få domænespecifikke mailadresser og gem jeres filer i skyen

Med donerede produkter som fx 10 licenser til Microsoft 365 Business Premium eller Google Workspace til nonprofitorganisationer kan din organisation håndtere arbejdsgange som mailkommunikation, filopbevaring og onlinemøder sikkert, effektivt – og i skyen. Kom i gang med Microsoft 365 Se Googles tilbud til nonprofitorganisationer

Kom i gang med Microsoft 365
Se Googles tilbud til nonprofitorganisationer

Skab grafik med Adobe

Rediger billeder, film eller skab fængslende grafik med Adobe

Photoshop, Premiere Pro, InDesign eller Acrobat Pro? Adobes produkter bruges ofte, når man der skal redigeres et billede, lægges undertekster på en video til foreningens Facebook-side eller designes en folder.

Gennem TechSoup tilbyder Adobe rabat på en række forskellige produkter. 

Få et overblik

Hold møderne online

Hold onlinemøder og webinars med jeres favoritværktøj

Under corona rykkede bestyrelsesmøderne og generalforsamlingen online.
Webinars og onlinemøder er blevet et effektivt supplement til de møder og kurser.

Få licenser med rabat eller som donation uanset, om I foretrækker at mødes på 
Microsoft Teams
Google Meet
Webex by Cisco

Måske har I brug for antivirus, operativsystemer eller noget helt tredje? Udforsk vores produktkatalog og se, hvad vi kan tilbyde din forening.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er TechSoup?
TechSoup Global Network er en global nonprofitorganisation, der arbejder for at give foreninger som din bedre muligheder for at arbejde digitalt. I Danmark drives TechSoup af Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark (FriSe), som er landsorganisation for Frivilligcenter Mariagerfjord.

Koster det noget at være medlem af TechSoup Danmark?
Det er gratis at være medlem af TechSoup Danmark. Når din forening bliver godkendt som medlem, kan I se, hvilke af TechSoups virksomhedspartnere, der tilbyder donerede produkter eller rabatter til netop jeres forening.

Hvad koster de forskellige produkter?
Prisen på de produkter, din forening kan få adgang til som medlemmer af TechSoup, varierer. Nogle er helt gratis, nogle koster et mindre administrationsgebyr til TechSoup Danmark, mens andre er abonnementsløsninger med rabat hos TechSoups virksomhedspartnere. Det fremgår altid af TechSoups produktkatalog og de enkelte produktbeskrivelser, hvad prisen er.

Hvor henvender jeg mig, hvis jeg har brug for vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte TechSoup Danmarks support, hvis du har spørgsmål til fx ansøgningsprocessen, prisen på de forskellige produkter, eller hvis du har brug for rådgivning til at vælge de produkter, der passer bedst til jeres forenings behov.