Varme Hjerter, Hadsund

Vi har stiftet foreningen med henblik på at fremme disse personers levevilkår og livskvalitet. Det kan bla. være gennem tøjdonationer, ting til boligen, legetøj til børn, networking via sociale arrangementer, eller vores Facebook, men også med hjælp til gaver og julehjælp.
Vi vejleder i hjælp til selvhjælp.
Vi arbejder ud fra et inkluderende menneskesyn, hvor vi mener, at alle har noget at byde på, og vi bestræber os på at behandle alle vore medlemmer ligeværdigt.
Vi ønsker at være med til at bryde negative mønstre, som fx kan være opstået på grund af, at man har været for lang tid i "systemet".

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker, som samler ind og vi opbevarer alle tingene i en privat kælder, og hos en administrator i vores gruppe. Kælderen er beliggende Alsvej 62 i Visborg ved Hadsund.
Her har medlemmerne mulighed, for ganske gratis, at afhente de ting, vi har samlet ind.
Vi prioriterer at hjælpe børnefamilier først med en håndrækning i hverdagen. Men også enlige, pensionister og andre som har brug for vores hjælp er velkomne.
Familierne er typisk enlige forældre med børn under 18 år. Vi har også mange familier, hvor den ene eller begge forældre er ramt af kronisk sygdom, og som ikke mulighed for at få den hjælp, de har brug for på andre måder. Vi har en del modtagere på overførselsindkomst, og mange som er ramt af gensidig forsørgerpligt.

Vi samarbejder tværfagligt med en række andre hjælpegrupper og foreninger i vores nærområde.

Contact

  • Forenings e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Laila C. Larsen
  • 93975265
Senior
Seniorer mødes
Integration
Kulturer mødes
Foreningshåndbog
Svar & støtte
Socialvejviser
Frivillig støtte
NGO job
Job i NGO
Techsoup
Softwareløsninger