Ungekompasset, Infoside

Du finder bl.a. en søgedatabase, hvor du nemt og enkelt kan søge efter, hvad der findes af muligheder for hjælp og støtte, hvor du bor. Du kan søge på alt lige fra nærmeste psykiatriske skadestue over støttegrupper, caféer, fritidsklubber, behandlingstilbud til rådgivning og telefonlinjer.
På Ungekompasset kan du også høre unge fortælle om, hvordan det er at leve med psykiske problemer og at få hjælp til at komme videre.
Du kan også blive klogere på, hvilke muligheder der er for at få støtte, hvis du er under uddannelse eller tænker på at gå i gang med en uddannelse. Ungekompasset har lavet en uddannelsesguide med oplysninger om de forskellige muligheder, der er for hjælp og støtte, og hvem man skal kontakte for at komme i gang. Endelig finder du også gode råd til at komme godt gennem studiet.
Derudover kan du finde en oversigt over forskellige foreninger inden for det psykiatriske område og se hvilke foreninger, der tilbyder samtalegrupper, telefon- eller mailrådgivning og andre relevante tilbud.

Address

  • Ungekompasset.dk
    Østergade 5, 3. sal
    1100 København K

Contact

  • 50 846 846
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os her

Senior
Seniorer mødes
Integration
Kulturer mødes
Foreningshåndbog
Svar & støtte
Socialvejviser
Frivillig støtte
NGO job
Job i NGO
Techsoup
Softwareløsninger