Headspace, Aalborg

I headspace Aalborg kan du gratis, og anonymt, få samtaler med professionelle og fagligt dygtige mennesker - men vigtigst af alt er, at de er interesserede i at lytte og forstå netop din situation.

Der kommer mange forskellige unge i headspace Aalborg, for her kan man ikke gå forkert, og der er ingen problemer, der er for små eller for store. Her bestemmer DU, hvad vi skal snakke om.

Anonymitet:

Du har mulighed for at være anonym, hvis du foretrækker det. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du vil sige hvad du hedder. Vi har alle tavshedspligt, og videregiver derfor intet af din historie. Vi skriver heller ikke journaler. Spørg os, hvis der er noget, du er tvivl om.

Hvem kommer i headspace?

Det er meget forskelligt, hvorfor unge kommer i headspace. De har brugt os til mange forskellige ting, fx til at tale om mobning, problemer i familien, tristhed og ensomhed, men mange har også brug for praktisk støtte til fx samarbejde med kommunen, skolen eller noget andet. Intet er for stort og intet er for småt til, at man kan få hjælp i headspace.
Det er dig, der bestemmer, hvad du vil snakke om, og det er dig, der bestemmer, hvad du vil have hjælp til.

Vi er kort sagt "nogen at tale med". Hvis du har brug for andet, end det vi kan hjælpe med i headspace, vil vi hjælpe dig videre til nogen, der kan give dig den helt rigtige hjælp.

Address

  • headspace Aalborg
    Borgergade 6
    9000 Aalborg

Contact

  • 5373 3006
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os her