Angst - Foreningen, National

Rådgivning og støtte

AngstTelefonen  70 27 13 20 - Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning, information og støtte i forbindelse med din situation - enten som angst eller pårørende. Kontakt os også angående praktiske spørgsmål, selvhjælpsgrupper og indmeldelse. 

BørneAngstTelefonen 82 30 60 70
Hvis du føler dig bange i bestemte situationer, ikke har lyst til at gå i skole eller tit får ondt i maven på grund af noget bestemt, så kan vi måske hjælpe dig.
Du kan ringe til vores rådgivere helt anonymt. Det betyder, at ingen kan se, hvem du er. Vi hjælper dig med at tale om det, der er svært at tale om, og måske kan vi også hjælpe dig med, hvor du kan få hjælp.
Forældre, pårørende, lærere m.fl. er også velkomne til at benytte telefonen, hvis der er brug for at tale om, hvordan man bedst støtter et barn eller en ung med angst, hvor man kan søge hjælp, og hvordan man passer på sig selv og sin familie, når det er svært.
Åbningstider
Tirsdage kl. 9.00 – 12.00
Torsdage kl. 18.30 – 21.30
Søndage kl. 16.00 – 19.00

Selvhjælpsgrupper – Vi har selvhjælpsgrupper rundt om i Danmark. I en selvhjælpsgruppe har du mulighed for at møde ligesindede og opdage, at du ikke er alene. Her kan du dele dine tanker og erfaringer med andre, modtage undervisning og arbejde med selvhjælpsmateriale.

Socialrådgiver
Tirsdage i ulige uger kl. 17 – 19 på telefon: 70 27 92 94 

Rådgivningen varetages af vores frivillige socialrådgiver. Vi gør opmærksom på, at rådgivningen er med forbehold, og at den relevante myndighed skal kontaktes, hvis der ønskes et officielt svar.

 

Contact

  • 70 27 13 20
Senior
Seniorer mødes
Integration
Kulturer mødes
Foreningshåndbog
Svar & støtte
Socialvejviser
Frivillig støtte
NGO job
Job i NGO
Techsoup
Softwareløsninger