Ammenet

I 2007 startede Sisse et forum med hjælp fra sin mand Morten, som heldigt nok var webprogrammør. Det skulle være et fristed for ammende med større børn, hvor man kunne snakke om amning, uden at skulle forsvare at man ammer efter 1-2 år. Hurtigt blev der stillet spørgsmål, og i løbet af de første år begyndte der at finde egentlig vejledning sted. Vejlederne blev kaldt redaktører og lærte selv og af hinanden, og brugerne, om mange af de glæder og problemer, man kan opleve under amning, og hvordan problemerne kan løses.

Efter de første 5-6 år begyndte meget af efterspørgslen på vejledning at vise sig på Facebook. Her fik Sisse hjælp af Cecilie, som hun havde mødt via ammehjælpsorganisationen La Leche League, og sammen udviklede de tanker om at uddanne flere til at hjælpe med i vejledningen, da efterspørgslen hurtigt steg.

I august 2014 startede de det første hold frivillige op på uddannelsen og i vejledningen, og så tog efterspørgslen for alvor fat. Midt i 2016 blev en struktureret uddannelse til, og de første afsluttede den i starten af 2017, samtidig med at næste hold startede op på den. I alt er vi omkring 40 aktive i foreningen, og hver uge er der flere, som henvender sig for at komme med. Det er vi rigtig glade for 

Senior
Seniorer mødes
Integration
Kulturer mødes
Foreningshåndbog
Svar & støtte
Socialvejviser
Frivillig støtte
NGO job
Job i NGO
Techsoup
Softwareløsninger