ABMS, National

Vi er en bred skare af borgere, der er hæmmet af smerter i forskellig grad og på forskellig vis. Vi har været en stadigt stigende befolkningsgruppe de sidste mange årtier. Tilsammen udgør vi knap en femtedel af den danske befolkning.

Vi er differentieret i diagnosebaserede foreninger, men FORESTIL DIG HVAD VI KAN GØRE HVIS VI STÅR SAMMEN - både borgere med og uden diagnoser - på tværs af foreninger og smerteproblematikker.

Vores frivillige har livserfaring og forskellige spidskompetencer fra deres uddannelser. Læs mere om vores frivillige på www.abmsdanmark.dk

Det er vores vision, at enhver skal kunne få nem og gratis adgang til viden om smerter og smertehåndtering så snart vedkommende er udfordret med smerter i dagligdagen. 

Alle der er udfordret med smerter er velkomne  til at deltage gratis i alle ABMS' aktiviteter - diagnose eller ej, det er din oplevelse der tæller.

Nogle af os har ingen diagnose, andre har flere. Tilfælles har vi det, at vi samarbejder om et godt liv til trods for smerter.

Sammen er vi stærkere.

Er du nysgerrig efter mere information eller har du lyst til at stifte en selvhjælpsgruppe i dit lokalområde så hjælper vi dig. Alt du skal bruge er en manual du kan læse op fra til at instruere i mødet. Vi indgår i løbende dialog så du står aldrig alene og det foregår i DIT tempo.

Kontakt:

Ditte Pode, formand i ABMS

MOBIL: 30491188

Mail: dittepode@abmsdanmark.dk

www.abmsdanmark.dk

facebook: ABMS - Anonyme Borgere Med Smerter

Contact

  • Ditte Pode
  • 30491188
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Senior
Seniorer mødes
Integration
Kulturer mødes
Foreningshåndbog
Svar & støtte
Socialvejviser
Frivillig støtte
NGO job
Job i NGO
Techsoup
Softwareløsninger