Genbrug, Blå Kors Hobro

Siden 1975 har genbrug været en aktivitet i Blå Kors Danmark. I de første mange år var det en lokal forankret aktivitet styret af lokale Blå Kors foreninger.
I dag er Blå Kors Genbrug (BKG) en driftsenhed, som organisatorisk, økonomisk og juridisk er en integreret del af Blå Kors Danmark.
Blå Kors Danmarks genbrugsbutikker har 3 hovedformål:
- At være med til at synliggøre Blå Kors Danmark. I de 43 byer, hvor der er en Blå Kors genbrugsbutik, er Blå Kors Danmark en synlig del af bybilledet. Blå Kors Genbrug er på denne måde ambassadører for Blå Kors Danmark
- At være et alkoholfrit arbejdsfællesskab, hvor der er plads til alle, der giver plads til andre. De fællesskaber, der skabes i genbrugsbutikkerne, er med til at give mange personer gode relationer, der gør livet værd at leve.
- At være med til at skabe økonomisk overskud til Blå Kors Danmark, således at mennesker, der er kommet i nød pga. alkohol, kan få den hjælp, som de har behov for.
BKG har mere end 58 genbrugsbutikker over hele landet fra Skagen i nord til Padborg i syd og fra Søndervig i vest til København i øst.
Alle vores genbrugsbutikker drives af frivillige medarbejdere. Godt 1200 engagerede, frivillige medarbejdere har valgt at støtte op om vores genbrugsarbejde.
Overskuddet fra vores genbrugsbutikker går direkte til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde.
Åbningstider
Man-fre 10-17
Lør 10-14

Adresse

  • Skjellerupvej 12 9500 Hobro

Kontakt

  • 29 48 86 47
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find os her