Frivilligcenter Mariagerfjord

..Frivilligcentret støtter dem der vil noget for andre....

Bedste kontakt tidspunkt
Man-fredag kl. 9.00-12.00
Altid en god ide at ringe først

 

Frivilligcenter Mariagerfjord er til for dig - for de lokale foreninger og for de ildsjæle, der brænder for at hjælpe andre.

Vi er en selvstændig forening med lokale medlemmer og egen bestyrelse, og et sekretariat af ansatte til at løfte opgaven med at koordinere og støtte det frivillige arbejde i Mariagerfjord Kommune.
Frivilligcenter Mariagerfjord støtter, udvikler og formidler frivilligt arbejde og arbejder for at forbedre rammer og vilkår for den frivillige indsats. Vores opgave er at gøre det let at være frivillig, let at yde en frivillig indsats og let at hente hjælp og støtte i lokalsamfundet.
Derfor arbejder vi for at synliggøre den frivillige indsats og at rådgive de lokale foreninger og frivillige initiativer. Og derfor arbejder vi også for et stærkere, rigere og mere mangfoldigt foreningsliv ved at samle foreninger og organisationer til samarbejde og erfaringsudveksling.

I vores lokaler på Kirkegade 4 (I nordenden af biblioteket, indgang fra P-plads v. kirken) i Kulturhuset i Hadsund, har vi både kontor og mødelokaler. Du er altid velkommen til at kigge ind for at få taget kopier, skrevet ud, låne en computer, afholde samtale eller møde - eller bare få en snak med os om dit frivillige virke og dine idéer.

Frivilligcenter Mariagerfjord er forankret i civilsamfundet, og vi lever af og for at arbejde med og støtte frivillige foreninger, særligt  indenfor det sociale.

De første frivilligcentre i Danmark så dagens lys i 1989 - i dag findes der 82 centre fordelt på landets kommuner. Vi er samlet under landsorganisationen Frivilligcentre og Selvhjælp (frise.dk). På den måde spiller frivilligcentrene hver især en vigtig rolle i udviklingen af den frivillige indsats herhjemme, samtidig med at vi udgør et stærkt fællesskab med et medansvar for udvikling af frivilligheden og foreningslivet.

 

Senior
Seniorer mødes om fælles aktiviteter.
Integration
Kulturer mødes på tværs af etniske skel.
Foreningshåndbog
Svar støtte skabeloner
Socialvejviser
Frivillige støtter socialt
NGO job
Job i den frivillige verden
Techsoup
Softwareløsninger til frivillige