B

Bådelauget Betta Dan, Hobro

Vedligeholder og sejler skolebåden Betta Dan ved Hobro værft.

Bazen, Hadsund

Støttecentrene er for sindslidende, og tilbyder målgruppen omsorg og mulighed for at deltage i et socialt rummeligt fællesskab samt forskellige aktiviteter.

Behandl os ordentlig, National

Behandl os ordentligt er en NON PROFIT landsdækkende græsrodsbevægelse og den fungerer som enhver anden forening. Forskellen ligger kun i at vi har en styregruppe som udgør bestyrelsen. Vi er dannet pga. der i 2010 var nogle få som var utilfreds med de lediges vilkår og den måde man behandlede de ledige på. Foreningen blev hurtigt meget mere omfattende, da det viste sig at andre grupper af samfundet heller ikke blev behandlet ordentligt. Foreningen er ikke parti politisk og betales ikke af hverken erhvervslivet, fagbevægelsen eller partier. Vi kan ikke købes for at tie

Bendt Jørgensen

Personlig

Biecentret, Hobro

Biecentret er et aktivitets- og kulturhus. Gymnastik, datastue, træværksted. I deres Træværksted og billiard deltager flest mænd, men kvinder er også velkommen.

BihDan, Hobro

Bosnisk dansk venskabsforening

Birgittaforeningen Mariager

Birgittaforeningen Mariager

Blå Kors Hjemmet, Hobro

Blå Kors Hjemmet Hobro tilbyder afrusning og ophold for mennesker, som har haft et langvarigt alkoholmisbrug. Blå Kors Hjemmet Hobro har desuden en afdeling for hjemløse.

Blå Kors Rold Skov, Arden

Blå Kors Rold Skov er et bo- og behandlingstilbud, som behandler voksne med alkoholmisbrug. Her bor også mennesker, som har haft et langvarigt alkoholmisbrug. Blå Kors Rold Skov har desuden en afdeling for hjemløse.

Blå Kors, National

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper udsatte mennesker, hjemløse, misbrugere og deres børn.

Bloddonorkorpset Mariagerfjord

Bloddonorkorpset Mariagerfjord

Borgerforening, Als

Als borgerforening

BROEN, Mariagerfjord

BROEN – En forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv, støtte til kontingent og udstyr til idræt og fritidsaktiviteter.

Bryd Tavsheden, National

Hos Bryd Tavsheden hjælper vi børn og unge, som oplever vold i deres hverdag, med at bryde tavsheden. Det er vigtigt at få sat ord på problemet, så man kan få hjælp til at stoppe volden.

Bydelsmødre, Hobro

Bydelsmødre bringer håb og forandring i kvinders liv. Vores formål er at støtte isolerede kvinder.

Børnecancerfonden, National

Hos Børnecancerfonden arbejder vi for at hjælpe børn med kræft og deres familier.

Børns Vilkår, National

Børns Vilkår er til for at sikre, at alle børn i Danmark får den trygge barndom, som de fortjener. Børnetelefonen

Børns Voksenvenner, Aalborg og omegn

Alt for mange børn har alt for lidt voksenkontakt på grund af skilsmisse, dødsfald eller sygdom og handicaps i familien. Vi skaber venskaber, som gør en positiv livsvarig forskel for disse børn.