B

Bådelauget Betta Dan, Hobro

Vedligeholder og sejler skolebåden Betta Dan ved Hobro værft.

Behandl os ordentlig, National

Behandl os ordentligt er en NON PROFIT landsdækkende græsrodsbevægelse og den fungerer som enhver anden forening. Forskellen ligger kun i at vi har en styregruppe som udgør bestyrelsen. Vi er dannet pga. der i 2010 var nogle få som var utilfreds med de lediges vilkår og den måde man behandlede de ledige på. Foreningen blev hurtigt meget mere omfattende, da det viste sig at andre grupper af samfundet heller ikke blev behandlet ordentligt. Foreningen er ikke parti politisk og betales ikke af hverken erhvervslivet, fagbevægelsen eller partier. Vi kan ikke købes for at tie

Bendt Jørgensen

Personlig

Biecentret, Hobro

Biecentret er et aktivitets- og kulturhus. Gymnastik, datastue, træværksted. I deres Træværksted og billiard deltager flest mænd, men kvinder er også velkommen.

BihDan, Hobro

Bosnisk dansk venskabsforening

Birgittaforeningen Mariager

Birgittaforeningen Mariager

Blå Kors Hjemmet, Hobro

Blå Kors Hjemmet Hobro tilbyder afrusning og ophold for mennesker, som har haft et langvarigt alkoholmisbrug. Blå Kors Hjemmet Hobro har desuden en afdeling for hjemløse.

Blå Kors Rold Skov, Arden

Blå Kors Rold Skov er et bo- og behandlingstilbud, som behandler voksne med alkoholmisbrug. Her bor også mennesker, som har haft et langvarigt alkoholmisbrug. Blå Kors Rold Skov har desuden en afdeling for hjemløse.

Blå Kors, National

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper udsatte mennesker, hjemløse, misbrugere og deres børn.

Bloddonorkorpset Mariagerfjord

Bloddonorkorpset Mariagerfjord

Borgerforening, Als

Als borgerforening

BROEN, Mariagerfjord

BROEN Mariagerfjord er en lokal forening, der hjælper udsatte børn i hele Mariagerfjord Kommune til et aktivt fritidsliv med støtte til kontingent og udstyr til idræt og fritidsaktiviteter.

Bydelsmødre, Hobro

Bydelsmødre bringer håb og forandring i kvinders liv. Vores formål er at støtte isolerede kvinder.